Ládatervek [2018.03.08.]

From: Ferenc Kövecs <nonstopfairy@gmail.com>
To: “geocaching.hu” <moderator@geocaching.hu>
Date: Mar 8, 2018, 9:20 AM

Kedves Moderátorok!

Bizonyára nem könnyű tizenkét különböző habitusú és felfogású ember elvileg egymástól független döntéseinek eredőjét egy viszonylag szűk tartományban tartani. Különösen annak fényében nem az, hogy két moderátorról (Blue Malira és Péter60-ra gondolok) akár még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy tudatos taktikázással avatkozik be a folyamatba.
Mégis azt kértem Tőletek a tegnap éjfél után benyújtott ládaoldalakon, hogy szavazataitokkal tartsátok a terveket a moderáció első 48 órájának végéig a -3-től -1-ig terjedő tartományban. Így lehetővé teszitek az utolsó 24 órában a tervek _érdemi_ bírálatát.
A jelen állás szerint rossz irányba haladunk, ezért arra kérem azokat a moderátorokat, akiknek NEM feltett szándékuk az érintett tervek elkaszálása a valós tartalmuk megismerése előtt, hogy segítsenek -1 és +1 közé beállítani az állást
– tartózkodással
– (technikai jellegű) mehet szavazat leadásával,
– leadott “nem mehet” szavazat mehetre változtatásával!
Hangsúlyozom: pusztán technikai meheteket kérek, amelyek az utolsó 24 órában vaskos nem mehetté változnak, ha a ládaoldal vagy a látnivaló nem üti meg a kívánt mértéket.
Előre is köszönöm szépen az együttműködéseteket. Szívélyes üdvözletemet küldöm hazafelé a napfényes Itáliából a tarsolyomban – illetve a memóriakártyámon – sok-sok fényképpel. 😉

Fairy

 125 total views,  2 views today

Kategória: GC, GCsource, GeoCacHistory | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?