GCanalysis kategória bejegyzései

Elemzés, értelmezés

Az’ geo-láda rejtéseknek kategórizálásárúl…

“Nem szeretnék B kategóriás rejtéseket.” [írja egy moderátor egy folyamatban levő bírálat során] Remélem, hogy itt csak értelmezési probléma van és nem képmutatás…Ha az előbbi, azon tudok segíteni: nálam ez a betűjeles kategória azt jelenti, hogy az átlagjátékos mennyi áldozatot … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 3,701 total views

Kategória: GC, GCanalysis, GCDev | Hozzászólás most!

A legtapasztaltabb moderátorokat a partvonalon kívülre állítják

A Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület nyilvános elnökségi ülésén jártam Most jártam először az Egyesület székhelyén, így sikerült némi késéssel megérkeznem. Sokat nem vesztettem: amiért jöttem, az úgyis az ülés második felében kerül sorra. Eleinte lényegében vita nélkül szépen pörögtek a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 2,706 total views,  1 views today

Kategória: GC, GCanalysis | 1 hozzászólás

Újítsuk meg a moderátor-választást!

Date: Tue, 19 Dec 2017 21:58:28 +0100 From: nonstopfairy@gmail.com To: elnokseg@geocaching.hu Subject: Eljárási javaslat Kedves Illetékesek! Javaslom, hogy a moderátorválasztást máshogy történjen! 1. Jelölési időszak Minden szavazásra jogosult tag jelölhessen annyi jelöltet, ahány tagú lesz a testület. Saját magát is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 1,942 total views

Kategória: GC, GCanalysis | Hozzászólás most!

A Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület – szervezésmódszertani szemüvegen keresztül

Tavaly késő tavasszal unokatestvéremmel közösen készítettünk egy – a Szervezésmódszertan tárgy féléves beadandójának követelményeihez igazított – tanulmányt. Ezt most változtatás nélkül közreadom, abban bízva, hogy lesz, aki hasznosnak – de legalább érdekesnek találja. A szöveg PDF-formátumban itt érhető el.  3,291 total … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 3,291 total views,  1 views today

Kategória: GC, GCanalysis, GeoCacHistory | 2 hozzászólás

Tell me lies, tell me sweet little lies…

Date: Sun, 11 Jan 2015 16:05:04 +0100 Címzett: Csuhás (Továbbítva: Mikulás, cseremoha) Szia! Lassan már ÉN szégyellem magam, hogy naponta többször zaklatlak a hangoztatott ostobaságok, hazugságok miatt… :-/ “– A turistautak.hu Garmin térkép kimenetét 2011.03.08.-óta vltozatlan tartalommal, formával az mkgmap … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 898 total views

Kategória: GC, GCanalysis | 1 hozzászólás

Fejlesztési koncepció – archív

A korábbi blogoldalról áthoztam a tavaly őszi – érdemi érdeklődés hiányában félbehagyott – fejlesztési koncepciót: DevGeo_131127. Nagy része nem vesztett az aktualitásából.  796 total views

 796 total views

Kategória: GC, GCanalysis | Hozzászólás most!

Programvázlat

2014. május 31-én a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület (a népszerű geocaching.hu és turistautak.hu honlapok működtetője) közgyűlést tart, amelyre egy Programvázlattal (pdf) készültem.  805 total views

 805 total views

Kategória: GC, GCanalysis | Hozzászólás most!