GCDev kategória bejegyzései

GPX-animáció a Turistautak.hu térképen

A maga kategóriájában kedvelt, a geocaching-versenyeket követő vizualizációkból régóta ismert akalmazás a GPX Animator, mert különösebb informatikai, pláne térinformatikai ismeretek nélkül is viszonylag egyszerűen készíthetünk vele animációkat a GPS-ünkből, okosóránkból, stb. kinyert GPX-állományok megjelenítésére. A bejárt nyomvonalak alatti hátteret több, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 695 total views

Kategória: GC, GCDev, TT, TuHu | 1 hozzászólás

Mit jelent az, hogy egy rendszer robusztus?

Azt írják valahol az interneten, hogy “A robusztus weboldal sokáig használható (tartós)” és (ugyanott) azt is, hogy“A szabványok fejlődnek, de az alapjai nem változnak. A helyesen kódolt, klasszikus tipográfiával készült weboldal nemcsak néhány évig, hanem több mint tíz évig is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 5,475 total views

Kategória: GC, GCDev | Hozzászólás most!

Az’ geo-láda rejtéseknek kategórizálásárúl…

“Nem szeretnék B kategóriás rejtéseket.” [írja egy moderátor egy folyamatban levő bírálat során] Remélem, hogy itt csak értelmezési probléma van és nem képmutatás…Ha az előbbi, azon tudok segíteni: nálam ez a betűjeles kategória azt jelenti, hogy az átlagjátékos mennyi áldozatot … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 3,701 total views

Kategória: GC, GCanalysis, GCDev | Hozzászólás most!

Újítsuk meg a geoláda-moderációt!

Date: Thu, 07 Dec 2017 22:13:25 +0100 From: nonstopfairy@gmail.com To: elnokseg@geocaching.hu Subject: Fejlesztési javaslat Kedves Illetékesek! Javaslom a moderációs folyamat átdolgozását egy új szavazati lehetőség bevezetésével, miszerint: A moderátorok három opciót választhatnának: + mehet – nem mehet ? feltételes mehet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 2,112 total views

Kategória: GC, GCDev | Hozzászólás most!