MecsekiMatrix kategória bejegyzései

Mecseki gerinctúrával indul a hosszú hétvége * A Mecsek 600-as csúcsai, egytől egyig

Sajtóközlemény Pécs, 2019. augusztus 16. 08:00 Augusztus 17-én szombaton kora reggel az egykori Cserkúti Csárda előtti buszmegállóban álmos szemű, de elszánt túrázók gyülekeznek, hogy napnyugtáig meghódítsák a Mecsek összes hatszáz méter fölé nyúló csúcsát. Hagyományosan három távon teszik próbára kitartásukat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 1,905 total views

Kategória: MecsekiMatrix, PressRelease, TT | Hozzászólás most!

Újabb kultikus mecseki teljesítménytúra születik újjá * Hegymenet – a legmelegebb hónapban, a legnaposabb tájegységben

Sajtóközlemény Pécs, 2019. július 10. 14:00 Július 21-én vasárnap kora reggel a pécsváradi Fülep Lajos Művelődési Központ előteréből indulnak el a Kelet-Mecsek legmagasabb csúcsainak és vadregényes völgyeinek meghódítására azok az eltökélt teljesítménytúrázók, akiket az égető napsütés, a párás hőség, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 1,178 total views

Kategória: MecsekiMatrix, PressRelease, TT | Hozzászólás most!

Másfél napot gyalogolni egyhuzamban? Megcsinálják! Idén is a Mecsekben lesz a Dunántúl leghosszabb teljesítménytúrája

Sajtóközlemény Pécs, 2018. április 20. 08:00 A hosszú hétvégén az előrejelzés szerint optimális kora nyári kirándulóidőben vághatnak neki a Mecsek bérceinek a legkeményebb teljesítménytúrázók. Április utolsó és május első napján az elhivatott önkéntesekből álló Mecseki Mátrix Csoport immár harmadszor rendezi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 5,446 total views

Kategória: MecsekiMatrix, PressRelease, TT | Hozzászólás most!

Másfél nap gyaloglás után három percen múlik a siker – 27 hős a Dunántúl leghosszabb teljesítménytúráján

Sajtóközlemény Pécs, 2017. május 3. 11:00 A hosszú hétvégén ideális kirándulóidőben több százan teljesítménytúráztak a Mecsekben. Vasárnap és hétfőn az elhivatott önkéntesekből álló Mecseki Mátrix Csoport immár másodszor rendezte meg a Dunántúl leghosszabb teljesítménytúráját. Az idei kiírás legnagyobb kihívása, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 165,059 total views

Kategória: MecsekiMatrix, PressRelease, TT | Hozzászólás most!

Mecseki Mátrix túrák: előzetes eredmények

Elkészült a Mecseki Mátrix túrák előzetes (nem hivatalos) eredménylistája, amely itt érhető el PDF-ként. A hibajelzéseket a szervezői email-címre vagy a túrák Facebook-oldalán üzenetben várjuk, lehetőség szerint az igazolólap fotóját mellékelve.  49,881 total views

 49,881 total views

Kategória: MecsekiMatrix, TT | Hozzászólás most!

A Mecseki Mátrix túrák szakaszai

A természetvédelmi engedélyezési folyamat lezárultával ideje közzétenni a végleges szakaszbeosztást. Íme: itt töltheted le PDF-ként. (Ez egyben a Mecseki Trinity 150 leggyorsabb és leglassabb időbeosztása is.)  38,144 total views

 38,144 total views

Kategória: MecsekiMatrix, TT | Hozzászólás most!

155 kilométeres hosszú hétvége – Jön a Dunántúl leghosszabb teljesítménytúrája

Sajtóközlemény Pécs, 2017. április 15. 13:00 2017. április 30-án és május 1-én a lelkes önkéntesekből álló Mecseki Mátrix Csoport megrendezi a Dunántúl leghosszabb teljesítménytúráját, amely egyben a Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetség (MSTSZ) által kiírt Nemzeti Teljesítménytúra Bajnokság NB I-es … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 1,130 total views

Kategória: MecsekiMatrix, PressRelease, TT | Hozzászólás most!