Egyéb kategória bejegyzései

Szomszédoksik

Kedves idős Szomszédok! Ha félnek a koronavírustól és úgy gondolják, hogy segíteni tudunk a bevásárlásban, elmegyünk Önök helyett boltba vagy gyógyszertárba. Kopogjanak vagy csengessenek a ……………….. ajtón vagy hívjanak telefonon a …………………….. számon! Számíthatnak ránk, szeretettel várjuk megkeresésüket: az Önök … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 1,307 total views

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Közel száz mérföld a Mecsekben két napon belül * A Húsvét utáni hétvégén lesz a Dunántúl leghosszabb teljesítménytúrája

Sajtóközlemény Pécs, 2019. március 30. 20:30 Idén április utolsó hétvégéjén vágnak neki a Mecsek hegy-völgyeinek a legkeményebb teljesítménytúrázók. Az elhivatott önkéntesekből álló Mecseki Mátrix Csoport immár negyedik alkalommal rendezi meg a Dunántúl leghosszabb teljesítménytúráját. A Mecseki Trinity végigjárásához 155 kilométert … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 1,200 total views

Kategória: Egyéb | Címke: , | Hozzászólás most!

Nézzük mi a fontosabb: az Egyesület főtevékenysége vagy az Ego?

Valamivel 11 után értesültem az új kezdeményezésről a fórumból. Nem voltam rest, iziben billentyűt ragadtam és az alábbi levelet indítottam útnak: From: nonstopfairy@gmail.com To: elnokseg@geocaching.hu Tárgy: Jelentkezés mentorálásra Szia! http://www.geocaching.hu/documents.geo?htmldoc=mentor Jelentkezem mentornak. “Hatótávolságom:” elsősorban Pécs és környéke (r = 50 km) Üdv, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

 5,043 total views

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

Átalakítás alatt…

…vagyunk, így jelenleg csak minimális tartalom érhető el.  1,466 total views

 1,466 total views

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!